Schildersbedrijf Roy van Bokhorst

Schildersbedrijf Roy van Bokhorst is een Schilder gelegen aan Kon. Julianalaan 46 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Schildersbedrijf Roy van Bokhorst in Nieuwleusen

Roy van Bokhorst biedt verschillende diensten aan op het gebied van schilderwerk en onderhoud, beglazing, wandafwerking en airless spuitwerk. Bij het schilderen wordt er zorgvuldig gewerkt en worden loszittende en bladderende lagen verwijderd. Ook worden reparaties uitgevoerd indien nodig. Het vervangen van ramen door isolatieglas kan een grote investering zijn, maar het zal zichzelf binnen enkele jaren terugverdienen. Behangen is tegenwoordig erg trendy en er zijn vele mogelijkheden, van romantisch barok tot stoer metallic. Deze website is gemaakt door Salland Hosting.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Roy van Bokhorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Roy van Bokhorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Roy van Bokhorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Roy van Bokhorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Schildersbedrijf Roy van Bokhorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Roy van Bokhorst

Bezoekers bekeken ook