Satelliet Meubelen Dalfsen

Satelliet Meubelen Dalfsen is een Winkel voor bar-/restaurantmeubilair gelegen aan Korenstraat 71 in Dalfsen.

Meer informatie over Satelliet Meubelen Dalfsen in Dalfsen

Satelliet is gespecialiseerd in meubelen voor de hospitality branche en heeft een uitgebreid aanbod van premium kwaliteit en op maat gemaakte producten. Ze geloven in het positieve effect van hospitality op mensen, waardoor ze zich prettiger voelen, efficiënter werken en meer genieten. Ze bieden stoelen, tafels, banken, terrasstoelen en lounges voor verschillende hospitality concepten. Satelliet streeft ernaar om de beste resultaten te behalen door het concept rondom de gebruiker te ontwikkelen en een prettige, gastvrije en sfeervolle omgeving te creëren. Ze hebben een duurzame missie om in 2030 de meest duurzame leverancier van hospitality meubilair in Europa te zijn. Satelliet heeft showrooms in Amsterdam, Breda en Dalfsen en biedt speciale tools voor interieurarchitecten en ontwerpers. Hun catalogus van 2023 bevat inspiratie en een uitgebreide collectie meubels, evenals informatie over stoffering en tafelbladen. Ze hebben projecten zowel binnen als buiten en zijn actief op sociale media.

Wil je weten wat Satelliet Meubelen Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Satelliet Meubelen Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Satelliet Meubelen Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Satelliet Meubelen Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Satelliet Meubelen Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Satelliet Meubelen Dalfsen

Bezoekers bekeken ook