Salon Images

Salon Images is een Kapper gelegen aan Burgemeester Backxlaan 3 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Salon Images in Nieuwleusen

Salon Images heet je welkom en nodigt je uit om vandaag nog een afspraak te maken. Ze geloven dat je mooi wordt door te kiezen wat bij je past, maar wat past bij jou en wat maakt je mooi? Dit willen ze graag met je bespreken en naar je wensen luisteren, zodat ze je een passend advies kunnen geven. Bij Salon Images willen ze je ook even laten ontspannen en bieden ze bij elke behandeling een ontspannende massage aan, naast een lekker kopje koffie of thee. Daarnaast kun je ook producten kopen in hun webshop en kun je Salon Images volgen op social media.

Wil je weten wat Salon Images verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Images of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Images? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Images het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Salon Images reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Images

Bezoekers bekeken ook