Salon Elegance

Salon Elegance is een Schoonheidssalon gelegen aan Den Hulst 54H in Nieuwleusen.

Meer informatie over Salon Elegance in Nieuwleusen

Salon Elegance is een schoonheidssalon waar persoonlijke aandacht en meedenken met de klant centraal staan. De eigenaar, Ingrid Piekart, heeft in de loop der jaren veel veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van schoonheidsverzorging en huidverbetering meegemaakt. Ze werkt met producten van SPA Salonnepro, een Nederlands huidverzorgingsproduct dat gericht is op huidverbetering. Dit product is constant in ontwikkeling en vrij van schadelijke stoffen en dierproeven. Ingrid werkt niet op vaste tijden, maar is flexibel en overleg is mogelijk. Als je vragen hebt, kun je haar bellen, appen of mailen. Salon Elegance heet je graag welkom.

Wil je weten wat Salon Elegance verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Elegance of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Elegance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Elegance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Salon Elegance reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Elegance

Bezoekers bekeken ook