Salon Danielle

Salon Danielle is een Kapper gelegen aan Burgemeester Backxlaan 358 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Salon Danielle in Nieuwleusen

Wij zijn Salon Daniëlle in Nieuwleusen en onze drijfveer is om jou de mooiste versie van jezelf te laten zijn. Wij bieden haar- en schoonheidsbehandelingen aan en hebben alle aandacht voor jouw haar, huid en lichaam. Onze kapsters zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken en onze schoonheidsspecialistes richten zich op huidverbetering en ontspanning. Wij werken op afspraak, maar je kunt altijd even binnenlopen om te kijken of er iemand beschikbaar is. Verder willen we je vragen om je afspraak goed in je agenda te noteren en als je verhinderd bent, kun je kosteloos annuleren tot 5 uur voor aanvang. Bij het vergeten van je afspraak zonder annuleren brengen wij 100% van de behandelprijs in rekening. Als je last hebt van beschadigd haar, raden wij aan om Olaplex te gebruiken. Wij zijn geopend op bepaalde dagen en hebben verschillende openingstijden. Voor meer informatie over onze producten en het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen.

Wil je weten wat Salon Danielle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Danielle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Danielle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Danielle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Salon Danielle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Danielle

Bezoekers bekeken ook