Salon Anoek

Salon Anoek is een Schoonheidssalon gelegen aan Engberserf 20 in Dalfsen.

Meer informatie over Salon Anoek in Dalfsen

Anoek Aussems is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure die al zo'n 20 jaar werkzaam is in het vakgebied. Ze heeft diverse specialisaties gedaan om haar kennis verder uit te breiden. Haar doel is dat iedereen tevreden de deur uit gaat na een behandeling bij haar. Bij Salon Anoek kunt u terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, pedicure-behandelingen en een ontspannende schouder-/nekmassage. Anoek gelooft dat schoonheid van binnenuit komt en daarom is het belangrijk dat u tijdens de behandeling kunt ontspannen en genieten. Met de producten van Ahava wordt uw huid optimaal verzorgd en laat u weer stralen.

Wil je weten wat Salon Anoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Anoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Anoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Anoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Salon Anoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Anoek

Bezoekers bekeken ook