Salland Tweewielers

Salland Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Pleijendal 6 in Dalfsen.

Meer informatie over Salland Tweewielers in Dalfsen

Salland Tweewielers is dé specialist op het gebied van tweewielers in Dalfsen en omgeving. Al sinds 1999 voorzien ze de inwoners van Dalfsen van nieuwe fietsen, gebruikte fietsen en accessoires. In hun winkel aan de Pleyendal hebben ze een uitgebreide selectie van verschillende soorten fietsen, zoals stadsfietsen, kinderfietsen, mountainbikes en e-bikes. Daarnaast bieden ze ook fietsverhuur aan voor mensen die tijdelijk in de regio verblijven. Het team van experts in de winkel staat klaar om alle soorten onderhoud aan fietsen uit te voeren. Salland Tweewielers is opgericht door Marcel Knobben en Jerry van der Linde, die twintig jaar later nog steeds het aanspreekpunt zijn voor fietsend Dalfsen. Ze staan bekend om hun persoonlijke aanpak en bieden op maat gemaakt advies. Het assortiment bestaat uit merken als Gazelle, Koga en Giant, zowel met als zonder motor. Het team van goed opgeleide monteurs zorgt ervoor dat fietsen veilig en goed onderhouden zijn. Kortom, bij Salland Tweewielers kunt u altijd terecht voor advies en service met een tandje extra.

Wil je weten wat Salland Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salland Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salland Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salland Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Salland Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salland Tweewielers

Bezoekers bekeken ook