S.V. Nieuwleusen

S.V. Nieuwleusen is een Voetbalclub gelegen aan Kon. Julianalaan 8 in Nieuwleusen.

Meer informatie over S.V. Nieuwleusen in Nieuwleusen

S.V. Nieuwleusen heeft afgelopen zaterdag een mooie overwinning behaald op v.v. Dieren. Dit is een knappe prestatie, aangezien ze in het seizoen 2012/2013 tweemaal van hen verloren hadden. Daarnaast speelt het team tot en met 21 jaar op dinsdag 31 oktober een thuiswedstrijd tegen DVC Dedemsvaart voor de Beltona Beloften Competitie. De pupillen teams van S.V. Nieuwleusen hebben ook succes gehad in fase 1 van het seizoen, waarbij de KNVB hun prestaties in de gaten houdt. Verder hebben de junioren van JO13 tot en met JO19 meegedaan aan de voorronde van het KNVB bekertoernooi. Helaas had S.V. Nieuwleusen moeite met de wedstrijd in de eerste ronde van het bekertoernooi tegen ABS. Gelukkig hebben ze wel succes gehad met het werven van sponsors, zoals Houtzagerij Scholten en De Sprong Metaal. Tot slot worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een Ajax Clinic en ledenavonden.

Wil je weten wat S.V. Nieuwleusen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van S.V. Nieuwleusen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij S.V. Nieuwleusen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S.V. Nieuwleusen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar S.V. Nieuwleusen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. S.V. Nieuwleusen

Bezoekers bekeken ook