Rondo CD's/Rondo Music Management

Rondo CD's/Rondo Music Management is een Muziekwinkel gelegen aan Burgemeester van Haersoltestraat 7 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Rondo CD's/Rondo Music Management in Nieuwleusen

Rondo Music Management is een bedrijf gevestigd in Wilhelminaoord. Ze vragen om donaties en als je je adres vermeldt bij de donatie, sturen ze je een cadeautje per post. Het bedrijf biedt ook muzikale omlijsting voor evenementen en suggereert om licht-klassieke muziek te presenteren aan relaties. Ze hebben ook een nieuw pand genaamd "RondoM" waar je hun eigen evenementen kunt bijwonen of je eigen evenement kunt organiseren. Voor meer informatie kun je bellen of een e-mail sturen. Ze zijn ook te vinden op Facebook. Het bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Wil je weten wat Rondo CD's/Rondo Music Management verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rondo CD's/Rondo Music Management of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rondo CD's/Rondo Music Management? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rondo CD's/Rondo Music Management het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Rondo CD's/Rondo Music Management reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rondo CD’s/Rondo Music Management

Bezoekers bekeken ook