Roadrunner

Roadrunner is een Restaurant gelegen aan Hessenweg 60 in Dalfsen.

Meer informatie over Roadrunner in Dalfsen

Welkom bij wegrestaurant de Roadrunner, gelegen tussen Dalfsen en Ommen aan de Hessenweg 60. Het restaurant heeft een typisch Hollandse sfeer met een gezellig terras waar je onder gekleurde parasols kunt zitten. Ze serveren vers bereide gerechten in een aantrekkelijke sfeer. Het verwarmde terras biedt de mogelijkheid om ook op koelere avonden buiten te genieten. De Roadrunner is een plek waar iedereen welkom is en waar gezelligheid, gemoedelijkheid en een huiselijke sfeer centraal staan. Ze hebben een groot parkeerterrein waar truckers kunnen overnachten en douchefaciliteiten beschikbaar zijn. Of je nu komt voor lunch, diner, een zakelijke vergadering, een feest, funbowlen of tapas eten, bij de Roadrunner ben je aan het juiste adres.

Wil je weten wat Roadrunner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roadrunner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roadrunner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roadrunner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Roadrunner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Roadrunner

Bezoekers bekeken ook