Restaurant LIV

Restaurant LIV is een Restaurant gelegen aan Burg, Burgemeester Backxlaan 2 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Restaurant LIV in Nieuwleusen

In mei 2022 opende LIV haar deuren in het natuurrijke Vechtdal. Het restaurant biedt smaakvolle lunches en diners, classy cocktails en heeft een excentriek design. LIV is op zoek naar getalenteerde afwassers, creatieve koks en gastvrije bedieningsmedewerkers om lid te worden van hun LIV-familie. Gasten hebben positieve ervaringen gedeeld, zoals het sfeervolle en gastvrije karakter van het restaurant, het heerlijke eten en de goede service. Het restaurant heeft een luxe uitstraling waar gasten zich thuis voelen. Het eten wordt verrassend en smaakvol geserveerd en de bediening is vriendelijk. LIV wordt beschouwd als een echte aanrader voor een gezellige avond uit, een avondje borrelen met vrienden of een heerlijk diner.

Wil je weten wat Restaurant LIV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant LIV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant LIV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant LIV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Restaurant LIV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant LIV

Bezoekers bekeken ook