Reimink Café en Zalen

Reimink Café en Zalen is een Eetcafé gelegen aan Dorpsstraat 2 in Lemelerveld.

Meer informatie over Reimink Café en Zalen in Lemelerveld

Op 10 november treedt de tributeband 'Queen Must Go On' op om de legendarische muziek van Queen tot leven te brengen. Ze hebben het SBS-programma 'The tribute: battle of the bands' gewonnen en hebben als doel om de geweldige muziek van Queen in ere te houden. Horecahuis Reimink, gelegen in Lemelerveld, biedt een Grand Café en een Engelse Pub en is al bijna 150 jaar een begrip in de regio. Ze zijn gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften, feesten en vergaderingen en hebben alles in huis om van jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven te maken. Ze hebben ook een vacature voor een bourgondische smaakmaker in hun keukenteam. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Reimink Café en Zalen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Reimink Café en Zalen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Reimink Café en Zalen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reimink Café en Zalen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Reimink Café en Zalen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Reimink Café en Zalen

Bezoekers bekeken ook