Rechterense Veld

Rechterense Veld is een Wandelroutes gelegen aan Heideweg 7722 in Dalfsen.

Meer informatie over Rechterense Veld in Dalfsen

Om het bezoek aan ons platform zo gemakkelijk en persoonlijk mogelijk te maken, gebruiken we cookies en vergelijkbare technieken. Dit helpt ons en derde partijen om te controleren of alles goed werkt en om relevante inhoud en advertenties te tonen. Je kunt ook video's bekijken en artikelen delen. Het Rechterense Veld is een afwisselend gebied met bos en heidevelden, op tien minuten fietsen van station Dalfsen. Vroeger was het een zandverstuiving, maar nu is het een prachtig wandelgebied. Er is goed nieuws, want de heide in het Rechterense Veld kleurt deze zomer wel paars, wat vanwege de droogte niet in alle heidegebieden het geval is. Boswachters en omwonenden zijn ook blij dat er dit jaar weer schapen grazen in het Rechterense Veld. Verder is er nieuws over de winnaar van de Groene Twinkeling 2021 en worden er andere interessante wandelroutes en natuurgebieden genoemd.

Wil je weten wat Rechterense Veld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rechterense Veld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rechterense Veld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rechterense Veld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Rechterense Veld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rechterense Veld

Bezoekers bekeken ook