Prokino Kinderopvang

Prokino Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Parkeerplaats, Kon. Julianalaan 14 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Prokino Kinderopvang in Nieuwleusen

Stichting Meander-Prokino is een landelijke organisatie voor kinderopvang, jeugdzorg en schippersinternaten. Ze hebben meer dan 200 locaties in heel Nederland waar Prokino Kinderopvang, Prokino Zorg en Stichting Meander zich richten op de ontwikkeling van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen. Met ongeveer 2.000 medewerkers verspreid over het land bieden ze deskundige dagelijkse begeleiding om kinderen en jongeren te helpen groeien in zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Dit doen ze in samenwerking met ouders, verzorgers en partners uit het netwerk. Hun missie is om het beste uit ieder kind en iedere jongere te halen door hen te motiveren en zelf dingen te laten proberen, en samen de successen te vieren. Ze geloven dat een kind vanuit een sterke basis zichzelf leert kennen en groeit, zodat het met vertrouwen de wereld tegemoet gaat.

Wil je weten wat Prokino Kinderopvang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prokino Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prokino Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prokino Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Prokino Kinderopvang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prokino Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook