Proeflokaal Zuid

Proeflokaal Zuid is een Eetcafé gelegen aan Burgemeester Backxlaan 327 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Proeflokaal Zuid in Nieuwleusen

Proeflokaal ZUID is een eigen "Wijze" horecagelegenheid in Nieuwleusen Noord. Van maandag 7 tot en met dinsdag 15 augustus is er een vakantiesluiting. Reserveren wordt gewaardeerd maar is niet noodzakelijk. Het menu biedt vele mogelijkheden voor het vieren van een verjaardag, afstuderen, jubileum of nieuwe schoonmoeder. ZUID biedt ook catering aan, zowel zakelijk als privé. Eigenaar Arian wil met Proeflokaal ZUID een laagdrempelige en ontspannende plek creëren, waar kwaliteit en verrassingen op culinair gebied centraal staan. Het pand wordt regelmatig aangepast en vernieuwd. De openingstijden zijn maandag en dinsdag gesloten, woensdag en donderdag geopend, vrijdag en zaterdag geopend, en op zondag geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Reserveringen en vragen kunnen telefonisch of per e-mail worden gedaan.

Wil je weten wat Proeflokaal Zuid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proeflokaal Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proeflokaal Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proeflokaal Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Proeflokaal Zuid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proeflokaal Zuid

Bezoekers bekeken ook