Prodental

Prodental is een Winkel voor tandheelkundige benodigdheden gelegen aan Welsummerweg 35 in Dalfsen.

Meer informatie over Prodental in Dalfsen

Bij Implantaatconstructies op maat kunt u terecht voor eerlijke prijzen en duidelijke communicatie. Ze bieden verschillende services, zoals connecties voor €75 en replica schroeven voor €9 per stuk. Ook kunt u digitale ontwerpen aanleveren voor €50 per connectie. Daarnaast hebben ze onderdelen voor oudere constructies op voorraad en bieden ze steggen van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Ze kunnen frezen op alle implantaattypes en maken indien nodig nieuwe connecties naar uw wens. Ze werken met 3shape communicate, waardoor u werkstukken kunt bekijken en goedkeuren via de 3shape app. Ten slotte hebben ze recent een samenwerking aangekondigd met ICX-Implants en hebben ze een nieuwe website gelanceerd genaamd Prodental.

Wil je weten wat Prodental verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prodental of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prodental? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prodental het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Prodental reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prodental

Bezoekers bekeken ook