Prins6

Prins6 is een Cadeauwinkel gelegen aan Prinsenstraat 6 in Dalfsen.

Meer informatie over Prins6 in Dalfsen

Prins6 Kado is een cadeauwinkel in de Prinsenstraat van Dalfsen, eigendom van Jannette van Eerbeek. De winkel is gevestigd in de voormalige kapperszaak van Steven Kijk in de Vegt sinds november 2017. Jannette stelt haar collectie zo samen dat er voor ieders portemonnee wel iets te vinden is en blijft op de hoogte van nieuwe trends door regelmatig beurzen in binnen- en buitenland te bezoeken, waaronder de jaarlijkse Messe van Frankfurt. De collectie wordt aangepast aan het seizoen, met tuinspullen in het voorjaar en wollen plaids en schapenvachten in het najaar. Enkele vaste items in de collectie zijn glaswerk uit de Bohemen van Loranto, woon- en tuinaccessoires van Iron Art, plaids en kussens van Silkeborg, Fatboy lampen, kaarsen van Branded By, en tassen van Chabo en Soruka.

Wil je weten wat Prins6 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prins6 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prins6? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prins6 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Prins6 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prins6

Bezoekers bekeken ook