Pizzeria Sephora

Pizzeria Sephora is een Italiaans restaurant gelegen aan Wethouder Nijboerstraat 1A in Nieuwleusen.

Meer informatie over Pizzeria Sephora in Nieuwleusen

Pizzeria Sephora Nieuwleusen heet je welkom op hun website. Je kunt naar beneden scrollen om het menu te bekijken en direct te bestellen. Klanten geven de pizzeria 5 sterren na 207 beoordelingen. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Daarnaast kun je de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op de menukaart vind je verschillende pizza's, zoals de Bambino Kaas, Bambino Ham, Bambino Salami en Margherita. Ook zijn er calzones, schotels van 't spit, kipschotels, kapsalons, Argentijnse spareribs en schnitzel schotels verkrijgbaar. Er zijn ook steek gerechten van de houtskoolgrill, zoals de Bistecca Alla Grilla. Helaas is de website op dit moment gesloten.

Wil je weten wat Pizzeria Sephora verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Sephora of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Sephora? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Sephora het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Pizzeria Sephora reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Sephora

Bezoekers bekeken ook