Phone House

Phone House is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Prinsenstraat 5 in Dalfsen.

Meer informatie over Phone House in Dalfsen

Phone House Dalfsen is een winkel waar je terecht kunt voor een breed assortiment aan telefoons van de beste merken. Daarnaast bieden ze ook mobiele abonnementen aan die passen bij jouw wensen. Ook kun je bij Phone House Dalfsen terecht voor eerlijk en onafhankelijk advies over internet, TV & Bellen. In de winkel kun je ook accessoires bekijken, zoals telefoonhoesjes en instant-camera's. Naast producten biedt Phone House Dalfsen ook verschillende services aan, zoals het overzetten van gegevens en foto's, het startklaar maken van nieuwe apparaten, hulp bij installatie en reparaties van telefoons en tablets. In de winkel kun je ook terecht met al je vragen. Phone House Dalfsen staat bekend om hun grote assortiment, beste service en kundige medewerkers. Je kunt online bestellen en je bestelling in de winkel ophalen, of je kunt in de winkel zelf je keuze maken met behulp van een medewerker.

Wil je weten wat Phone House verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Phone House of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Phone House? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Phone House het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Phone House reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Phone House

Bezoekers bekeken ook