Peter Graham Club Fitting Centre

Peter Graham Club Fitting Centre is een Golfinstructeur gelegen aan Hoevenweg 33 in Dalfsen.

Meer informatie over Peter Graham Club Fitting Centre in Dalfsen

Peter Graham is een ervaren en gepassioneerde Britse PGA-golfprofessional en master clubfitter. Hij biedt golflessen aan waarbij hij training geeft en uitleg waar nodig om te helpen bij het verbeteren van de houding en swing. Daarnaast biedt hij club fitting aan, waarbij hij een analyse maakt van het spel en de slagen van de golfspeler. Hij let op de balvlucht, houding, swing en hoe de clubs reageren tijdens de impact op de bal. Ook biedt hij club repair aan, waarbij hij golfclubs maakt en verschillende diensten zoals reshafting, regripping, reparatie en customization aanbiedt. Peter Graham heeft veel ervaring in de golfsport en heeft zijn Britse PGA-diploma behaald om golfers nog beter van dienst te kunnen zijn. Hij is begonnen met een golfstudio in Alphen aan den Rijn en geeft lessen en course management op verschillende golfbanen in de regio. De golflessen kosten €65 per uur en kunnen ook per half uur worden geboekt. Club fitting lessen kosten ook €65 per uur. Voor club repair kunnen prijzen op aanvraag worden gegeven. Peter Graham gelooft dat elke golfer zijn doelen kan bereiken en dat op maat gemaakte golfclubs belangrijk zijn. Hij is zelfs erkend als een van de top 100 clubfitters ter wereld in 2023. Neem contact op om lessen of club fitting in te plannen.

Wil je weten wat Peter Graham Club Fitting Centre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peter Graham Club Fitting Centre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peter Graham Club Fitting Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peter Graham Club Fitting Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Peter Graham Club Fitting Centre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peter Graham Club Fitting Centre

Bezoekers bekeken ook