Personal4fit

Personal4fit is een Personal trainer gelegen aan Kruisstraat 3 in Lemelerveld.

Meer informatie over Personal4fit in Lemelerveld

Personal4Fit biedt persoonlijke begeleiding bij het trainen in een PT-studio in Lemelerveld. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden, herstellen van een blessure of meer energie wilt hebben, Personal4Fit helpt je naar een gezonde levensstijl. De trainingen zijn gericht op functionele training en worden afgestemd op jouw doelen en leefstijl. Er zijn verschillende trainingspakketten beschikbaar, waaronder personal training, duo-training en small group training. Bij Personal4Fit krijg je persoonlijk advies, werk je aan je persoonlijke doelen en train je onder begeleiding van een professional. Je kunt trainen in een privé studio met airconditioning. Populaire programma's zijn onder andere hersteltraining, fitter worden, sterker worden, afvallen, physical performance en trainingen voor senioren.

Wil je weten wat Personal4fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Personal4fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Personal4fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Personal4fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Personal4fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Personal4fit

Bezoekers bekeken ook