Permanent Impression

Permanent Impression is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Middeldijk 37 in Dalfsen.

Meer informatie over Permanent Impression in Dalfsen

Wenkbrauwen, ogen en lippen kunnen een grote invloed hebben op ons uiterlijk en zelfvertrouwen. Permanent Impression is een professionele praktijk gespecialiseerd in permanente make-up. Opgericht in 2002 door Elice Backers, een gecertificeerde specialist op dit gebied. Ze blijft zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. In september 2019 opende ze haar nieuwe praktijk in Dalfsen. Permanent Impression biedt verschillende mogelijkheden voor het herstellen van jeugdigheid, het aanbrengen van permanente eyeliner en het creëren van gemakkelijke lipgloss-opties. Klanten zijn erg tevreden over de resultaten en prijzen de expertise en professionaliteit van Elice. Voor het maken van een afspraak of meer informatie, kun je contact opnemen met Permanent Impression via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat Permanent Impression verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Permanent Impression of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Permanent Impression? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Permanent Impression het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Permanent Impression reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Permanent Impression

Bezoekers bekeken ook