Pedicuresalon Voetzorg Dalfsen

Pedicuresalon Voetzorg Dalfsen is een Schoonheidssalon gelegen aan Pleijendal 64 in Dalfsen.

Meer informatie over Pedicuresalon Voetzorg Dalfsen in Dalfsen

Bij Voetzorg Dalfsen kun je terecht voor verschillende behandelingen. Zo kun je je voeten en nagels laten verzorgen, eelt en likdoorns laten verwijderen en genieten van een voetmassage. Als je niet naar de salon kunt komen, biedt Voetzorg Dalfsen ook ambulante behandelingen aan, waarbij de specialist met alle benodigde spullen naar jou toe komt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een deelbehandeling, bijvoorbeeld bij een wrat, likdoorn of ingegroeide teennagel. Naast voetbehandelingen biedt Voetzorg Dalfsen ook massages aan, zoals een atlasmassage voor nek-, schouder- en armklachten, en een lumbaalmassage voor rugklachten. Tot slot is er ook de optie voor gellak, waarmee je nagellak tot wel 4 weken mooi blijft zitten. De eigenaresse van Voetzorg Dalfsen, Inge Onderdijk, is gestart met de salon omdat ze zelf een pedicure nodig had en besloot om het zelf te gaan doen. Ze heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om een breed scala aan behandelingen aan te kunnen bieden. Klanten kunnen een afspraak maken, behalve tijdens vakantieweken.

Wil je weten wat Pedicuresalon Voetzorg Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicuresalon Voetzorg Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicuresalon Voetzorg Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicuresalon Voetzorg Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Pedicuresalon Voetzorg Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicuresalon Voetzorg Dalfsen

Bezoekers bekeken ook