PCN-ict

PCN-ict is een Computerwinkel gelegen aan Burgemeester Baron van Dedemstraat 1B in Nieuwleusen.

Meer informatie over PCN-ict in Nieuwleusen

WIj zijn een klein "all-round" ict bedrijf dat maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. We hebben bijna 20 jaar ervaring in gerefurbishede hardware. PCN biedt een ruim assortiment gebruikte laptops ,computers, beeldschermen en printers aan voor verkoop. Ons assortiment is vakkundig gecontroleerd en schoongemaakt en computers en laptops worden voorzien van een windows installatie en startklaar afgeleverd. Er geldt een garantie periode van minimaal 3 maanden voor alle gebruikte producten na aankoop. Zowel particuliere als zakelijke klanten uit de hele regio maken al jaren gebruik van onze services. Onze missie is de verkoop en reparatie van computers, laptops, printers en gsm's, evenals de verkoop van alternatieve cartridges en gecertificeerde data vernietiging. We zijn ook bezig met het ontwikkelen van lesmateriaal voor anderstaligen en starten binnenkort met het geven van opleidingen en trainingen. Daarnaast hechten we veel waarde aan maatschappelijk ondernemen en zijn we een erkend leerbedrijf. Onze website maakt gebruik van cookies, maar u kunt altijd uw instellingen aanpassen via de link in de footer.

Wil je weten wat PCN-ict verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PCN-ict of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PCN-ict? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PCN-ict het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar PCN-ict reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PCN-ict

Bezoekers bekeken ook