Partycentrum Het Witte Peerd

Partycentrum Het Witte Peerd is een Evenementenlocatie gelegen aan Westeinde 5 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Partycentrum Het Witte Peerd in Nieuwleusen

Bij 't Witte Peerd in Nieuwleusen kun je terecht voor allerlei gelegenheden, zoals verjaardagsfeesten, huwelijksjubilea, evenementen en bijeenkomsten. Ze hebben 3 zalen en bieden voor elke gelegenheid een passende ruimte aan. Daarnaast hebben ze ook een sfeervol café waar je kunt genieten van een goede sfeer, lekkere hapjes en een terras. In de cafetaria kun je genieten van duurzaam en gevarieerd eten, terwijl in de brasserie verrassend goede lunch- en dinermogelijkheden worden aangeboden. Het partycentrum zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en beschikt over drie zalen voor verschillende gelegenheden. Het is gelegen in Nieuwleusen en is makkelijk te bereiken met voldoende gratis parkeergelegenheid. Je kunt contact opnemen via e-mail of telefoon voor meer informatie.

Wil je weten wat Partycentrum Het Witte Peerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partycentrum Het Witte Peerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partycentrum Het Witte Peerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partycentrum Het Witte Peerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Partycentrum Het Witte Peerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partycentrum Het Witte Peerd

Bezoekers bekeken ook