Partou Kroonplein 76

Partou Kroonplein 76 is een Kinderopvang gelegen aan Kroonplein 76 in Lemelerveld.

Meer informatie over Partou Kroonplein 76 in Lemelerveld

Dit artikel gaat over een kinderdagverblijf in Lemelerveld. Het kinderdagverblijf hecht veel waarde aan kwaliteit en helpt graag de kinderen ontwikkelen. Ze hebben een ontdek- en beleeftuin waar de kinderen kunnen spelen en tuinieren. Binnen kunnen de kinderen gymmen, knutselen en muziek maken. Het kinderdagverblijf heeft 3 groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Er is gratis parkeergelegenheid bij het Kroonplein. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid lezen. Er zijn ook tarieven voor kinderopvang beschikbaar. Het kinderdagverblijf valt onder Partou B.V. en ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf communiceert met ouders via een app en stuurt foto's en berichtjes.

Wil je weten wat Partou Kroonplein 76 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Kroonplein 76 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Kroonplein 76? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Kroonplein 76 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Partou Kroonplein 76 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Kroonplein 76

Bezoekers bekeken ook