Partou DS. A.J.W. Vogelaarstraat 22

Partou DS. A.J.W. Vogelaarstraat 22 is een Kinderdagopvang gelegen aan Dominee A.J.W. Vogelaarstraat 22 in Lemelerveld.

Meer informatie over Partou DS. A.J.W. Vogelaarstraat 22 in Lemelerveld

Deze website is beschikbaar in het Engels en Nederlands. We hebben gemerkt dat uw browser taal anders is. We helpen u graag in uw eigen taal via de livechat. Klik hier om direct naar de livechat te gaan. De buitenschoolse opvang (bso) van Kindcentrum Heidepark in Lemelerveld biedt een totaalaanbod van onderwijs en kinderopvang. Ze werken samen met scholen en bieden een breed scala aan activiteiten, zoals bewegen, muziek, techniek en koken. Tijdens vakanties zijn er speciale workshops en uitstapjes. De bso is gevestigd in Openbare Basisschool Heidepark en haalt ook kinderen op van de Sprankel en de Regenboogschool. Er is voorschoolse opvang en de bso is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf de sluitingstijd van de school tot 18.30 uur. Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt van de bso. Het pedagogisch beleid en de tarieven voor de kinderopvang zijn beschikbaar op de website. Je kunt een rondleiding aanvragen of je kind vrijblijvend inschrijven. Met de rekentool op de website kun je je netto kosten voor kinderopvang berekenen.

Wil je weten wat Partou DS. A.J.W. Vogelaarstraat 22 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou DS. A.J.W. Vogelaarstraat 22 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou DS. A.J.W. Vogelaarstraat 22? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou DS. A.J.W. Vogelaarstraat 22 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Partou DS. A.J.W. Vogelaarstraat 22 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou DS. A.J.W. Vogelaarstraat 22

Bezoekers bekeken ook