Paardentandarts Manting

Paardentandarts Manting is een Tandarts gelegen aan Acaciastraat 9 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Paardentandarts Manting in Nieuwleusen

Een goed gebit is belangrijk voor een paard, omdat dit resulteert in een fijner paard onder het zadel, een betere spijsvertering en een gelukkiger paard op stal en in de weide. Bert Manting is een handmatige paardentandarts die met veel liefde en passie voor paarden werkt. Hij gebruikt geen elektrische apparatuur, maar werkt alleen met zijn handen om een evenwichtige behandeling uit te voeren, waarbij het paard kan aangeven wat prettig is. Na de behandeling kan het paard direct weer eten en eventueel na een uur rust weer ingezet worden om te trainen. Tijdens de behandeling betrekt Manting zoveel mogelijk de eigenaar om kennis over te dragen en het belang van een goed onderhouden paardengebit te benadrukken. Hij is opgeleid volgens de werkwijze van Equine Horse Dentist in Idaho, Amerika. Als u op zoek bent naar een rustige paardentandarts die ontspannen werkt, kunt u gerust contact opnemen met Bert Manting.

Wil je weten wat Paardentandarts Manting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paardentandarts Manting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paardentandarts Manting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paardentandarts Manting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Paardentandarts Manting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paardentandarts Manting

Bezoekers bekeken ook