Oranjevereniging Hoonhorst

Oranjevereniging Hoonhorst is een Recreatiecentrum gelegen aan Molenhoekweg 7 in Dalfsen.

Meer informatie over Oranjevereniging Hoonhorst in Dalfsen

De Oranjevereniging Hoonhorst heeft een mooie week vol activiteiten rondom Koningsdag gehad. Er zijn foto's gemaakt van de gameavond, de Koningsspelen, Koningsdag, de pubquiz en feestavond, en de activiteiten voor 50+. Daarnaast viert de Oranjevereniging dit jaar haar 50-jarig jubileum en organiseert daarom een cabaretavond op 28 april. Binnenkort ontvangen mensen het nieuwe Oranje Magazine in hun brievenbus. Ook is er een Open Hoonhorster Klaverjaskampioenschap op 23 april en kunnen mensen zich opgeven voor de COVID Games. De Potgrondactie gaat dit jaar door, zij het in gewijzigde vorm. Tot slot is het Oranjefeest in Hoonhorst vorig jaar niet doorgegaan vanwege de COVID-19 uitbraak, maar is er wel een magazine uitgebracht met foto's van de voorgaande editie en aandacht voor sponsoren.

Wil je weten wat Oranjevereniging Hoonhorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oranjevereniging Hoonhorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oranjevereniging Hoonhorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oranjevereniging Hoonhorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Oranjevereniging Hoonhorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oranjevereniging Hoonhorst

Bezoekers bekeken ook