Openluchtzwembad Gerner

Openluchtzwembad Gerner is een Zwembad gelegen aan Haersolteweg 14 in Dalfsen.

Meer informatie over Openluchtzwembad Gerner in Dalfsen

Vanaf maandag 10 april tot en met vrijdag 21 april 2023 is het mogelijk om online uw zwemabonnement(en) aan te vragen en te betalen. Het is echter niet mogelijk om digitaal in te schrijven voor zwemlessen. Let op: Vanwege tegelwerkzaamheden is zwembad De Meule op verschillende tijden geopend, dit geldt ook voor het afhalen van abonnementen. De precieze openingstijden van de zwembaden staan vermeld op de website. Het bezoek- en postadres is Raadhuisstraat 1, 7721 AX Dalfsen. Het postadres is Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor contactgegevens en om ons te volgen op sociale media, kunt u terecht op Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en Instagram.

Wil je weten wat Openluchtzwembad Gerner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Openluchtzwembad Gerner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Openluchtzwembad Gerner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Openluchtzwembad Gerner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Openluchtzwembad Gerner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Openluchtzwembad Gerner

Bezoekers bekeken ook