Ontmoetingskerk

Ontmoetingskerk is een Kerk gelegen aan Burg, Burgemeester Backxlaan 269 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Ontmoetingskerk in Nieuwleusen

Er zijn verschillende activiteiten gepland in de kerk van Nieuwleusen. Op 10 november is er een escaperoom, geïnteresseerden kunnen een bericht sturen naar jeugdberaad@pknnieuwleusen.nl. Op 1 november is er een filmmiddag. Daarnaast is er een VakantieBijbelFeest met het thema "De Bouwplaats - Timmerman" waarin God gebroken dingen wil herstellen. Op 15 oktober is er een Actie schoenendoos waarbij gevulde schoenendozen kunnen worden ingeleverd. Het Startweekend 2023 staat gepland en er wordt gezocht naar mensen die willen helpen bij de organisatie. Er is ook een opbrengst van € 2996,45 opgehaald tijdens de kerstnachtdienst voor Dalfsen Geeft Warmte. Er zijn verschillende documenten beschikbaar met betrekking tot het Samen op Weg proces. En tot slot is ds. H.J.H. Pap aangesteld als structurele bijstand in de Hervormde gemeente Nieuwleusen.

Wil je weten wat Ontmoetingskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ontmoetingskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ontmoetingskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontmoetingskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Ontmoetingskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ontmoetingskerk

Bezoekers bekeken ook