Onder de Linden

Onder de Linden is een Schoonheidssalon gelegen aan Molenstraat 4 in Dalfsen.

Meer informatie over Onder de Linden in Dalfsen

Onder de Linden is een schoonheidssalon in Dalfsen en Lemelerveld. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals huidverbetering, gezichtsbehandelingen, IPL ontharen en permanente make-up. De salon in Dalfsen is geopend op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur, op donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag op afspraak. Op zondag en maandag is de salon gesloten. De salon in Lemelerveld is geopend van maandag tot zaterdag op afspraak, maar op vrijdag en zondag is de salon gesloten. Je kunt contact opnemen met de salon via het telefoonnummer 0529 - 430315 of via WhatsApp op 0620060411. Ook kun je een e-mail sturen naar info@onderdelinden.nu.

Wil je weten wat Onder de Linden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onder de Linden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onder de Linden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onder de Linden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Onder de Linden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onder de Linden

Bezoekers bekeken ook