Noggus & Noggus Dalfsen

Noggus & Noggus Dalfsen is een Kringloopwinkel gelegen aan De Singel 19 in Dalfsen.

Meer informatie over Noggus & Noggus Dalfsen in Dalfsen

Bij Noggus&Noggus kun je lekker rondneuzen en voordelig spullen kopen. De stichting zorgt ervoor dat herbruikbare artikelen hun waarde behouden door ze te verkopen of te recyclen. Daarnaast bieden ze vrijwilligerswerk en veilige leer- en werkplekken aan. Ze werken samen met de gemeente, onderwijsinstellingen en organisaties binnen het circulair ambachtsnetwerk via WaardeRing. Samen met alle medewerkers en inwoners van de gemeentes waar ze gevestigd zijn, dragen ze elke dag bij aan een betere omgeving. Atelier Noggus, dat onderdeel is van Noggus & Noggus Ommen, maakt nieuwe producten van afgekeurd textiel en stoffen, zoals kussens, kimono's en tassen. Je kunt deze items ook kopen in de winkel. Noggus&Noggus is aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland en partner van circulair ambachtsnetwerk WaardeRing.

Wil je weten wat Noggus & Noggus Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Noggus & Noggus Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Noggus & Noggus Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noggus & Noggus Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Noggus & Noggus Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Noggus & Noggus Dalfsen

Bezoekers bekeken ook