Nikki's

Nikki's is een Restaurant gelegen aan Kerkplein 23 in Dalfsen.

Meer informatie over Nikki's in Dalfsen

Bij Nikki's in Dalfsen kun je genieten van heerlijk eten en spelen van VR games tijdens de borrel of een diner met vrienden, familie of collega's. Ze hebben aangepaste openingstijden, waarbij ze op maandag en dinsdag gesloten zijn, maar je kunt altijd contact met hen opnemen om te bespreken of ze toch geopend kunnen zijn. Op woensdag en donderdag zijn ze open van 17:00 tot 0:00, op vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 1:00 en op zondag van 14:00 tot 0:00. Op de menukaart vind je verschillende gerechten, zoals diverse dips, gegrild vlees aan tafel en vegetarische opties. Ze hebben ook een gezellige sfeer en je kunt je eigen spies grillen vanaf je kruk. Als afsluiter hebben ze nog heerlijke desserts. Je kunt contact met Nikki's opnemen via telefoon of mail tijdens de openingstijden, of je kunt even binnenwandelen volgens de routebeschrijving op hun website.

Wil je weten wat Nikki's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nikki's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nikki's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nikki's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Nikki's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nikki’s

Bezoekers bekeken ook