Nexxtmove

Nexxtmove is een Marketingconsultant gelegen aan De Singel 20 in Dalfsen.

Meer informatie over Nexxtmove in Dalfsen

Maak kennis met Nexxtmove, het marketingplatform dat makelaars en marketeers helpt om tijd en geld te besparen. Met Nexxtmove automatiseer je de communicatie rondom bezichtigingen, maak je aantrekkelijke social media posts en verstuur je professionele verkoopvoorstellen. Klanten zijn tevreden over de handige tool en de gebruiksvriendelijkheid ervan. Met Nexxtmove kun je jouw klanten volledig geautomatiseerde berichten sturen op het perfecte moment, en je kunt bezichtigingen automatisch opvolgen. Daarnaast bundelt Nexxtmove al jouw digitale marketingkanalen in één platform en analyseert het klantgedrag om geautomatiseerd en persoonlijk jouw klanten te benaderen. Nexxtmove biedt ook andere functionaliteiten zoals e-mail, social media, automation, chatbot, insights, planner, offertes en leadmanagement. Het is de complete en geautomatiseerde marketingmachine voor makelaars. Nexxtmove is opgericht in 2007 en heeft al meer dan 300 tevreden makelaars als klant. Het platform zorgt voor een persoonlijke en unieke klantervaring en geeft de makelaar inzicht en tijd.

Wil je weten wat Nexxtmove verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nexxtmove of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nexxtmove? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nexxtmove het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Nexxtmove reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nexxtmove

Bezoekers bekeken ook