Natuurlijk Heidepark

Natuurlijk Heidepark is een Speeltuin gelegen aan Zwembadlaantje 8 in Lemelerveld.

Meer informatie over Natuurlijk Heidepark in Lemelerveld

Dit klimpark bevindt zich in een bos bij een natuurlijke zwemplas. Er zijn 4 parcours die je kunt volgen na instructies van een instructeur. Er is ook een zipline die over de zwemplas gaat en veel hoogte en lengte heeft. Voor degenen die niet willen klimmen, is er een terras waar je kunt zwemmen, zonnebaden en genieten. Aan de zijkant van de zwemplas is er een kabouterspeeltuin en een kabouterpad waar kinderen opdrachten kunnen doen. In de zwemplas zijn verschillende delen met aangegeven waterdieptes en speeltoestellen. Er zijn ook mogelijkheden voor horeca, kinderfeestjes en arrangementen zoals schooluitjes en bedrijfsuitjes. Het park bevindt zich in Lemelerveld en je kunt contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Natuurlijk Heidepark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurlijk Heidepark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurlijk Heidepark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurlijk Heidepark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Natuurlijk Heidepark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurlijk Heidepark

Bezoekers bekeken ook