Nagelstudio Myrna

Nagelstudio Myrna is een Nagelstudio gelegen aan Wethouder Zonnenbergstraat 6 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Nagelstudio Myrna in Nieuwleusen

Mijnrna Gerrits is een gediplomeerd nagelstyliste die haar opleiding heeft gevolgd bij Nailacademy Nicolle in Zuidwolde. Ze is gespecialiseerd in nail designs en blijft altijd up-to-date door het volgen van trainingen en cursussen. Ze heeft een kamer in haar huis ingericht als haar eigen nagelstudio, wat erg handig is omdat het op de begane grond is en je geen trap op hoeft. In haar knusse nagelstudio zal Myrna je helpen onder het genot van een kopje koffie of thee, zodat je tevreden naar huis gaat. Op haar website vind je alle informatie over haar nagelstudio, behandelingen, foto's en prijzen. Je kunt haar een mail sturen of bellen als je vragen hebt. De nagelstudio is geopend van maandag tot en met zaterdag, ook in de avonduren.

Wil je weten wat Nagelstudio Myrna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstudio Myrna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstudio Myrna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstudio Myrna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Nagelstudio Myrna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstudio Myrna

Bezoekers bekeken ook