Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All

Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All is een Nagelstudio gelegen aan Prins Bernhardlaan 20 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All in Nieuwleusen

Als je mooie en verzorgde nagels wilt hebben, maar geen lange nagels hebt of als je nagels broos en breekbaar zijn, dan is het verstevigen van je natuurlijke nagels met gel iets voor jou. Door een laagje gel worden je nagels sterker en blijven ze ongeveer 3 weken mooi. De mogelijkheden zijn hetzelfde als bij normale gelnagels, maar het grote verschil is dat de gel nu op je eigen nagels wordt aangebracht zonder deze te verlengen. Gel is een dikke vloeistof die uithardt onder UV-licht en verandert in een harde plastic laag. Het is niet schadelijk voor de huid en zorgt voor een goede hechting aan de natuurlijke nagel. Gelnagels kunnen ook worden gezet bij mensen die eerder problemen hadden met acryl. Met gelnagels kun je kiezen voor een naturel look, een French Manicure of een kleur. De gelnagels blijven ongeveer 3 tot 4 weken mooi en kunnen gebruikt worden alsof het je eigen nagels zijn.

Wil je weten wat Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstudio Het HobbyRijk & geef energie voor Energy4All

Bezoekers bekeken ook