Naaimachine's Hobby Dinie Kleine

Naaimachine's Hobby Dinie Kleine is een Hobbywinkel gelegen aan Burgemeester Backxlaan 348 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Naaimachine's Hobby Dinie Kleine in Nieuwleusen

Dinie Kleine Naaimachines is een naaimachine speciaalzaak die u kan adviseren bij het kiezen van de juiste naaimachine. Ze hebben een assortiment van meer dan zeventig verschillende typen naaimachines in verschillende prijsklassen. Na aankoop geven ze instructielessen en workshops en hun monteurs zijn opgeleid om elke naaimachine te onderhouden. Daarnaast bieden ze ook aanbiedingen en nieuwe artikelen aan. Je kunt je ook aanmelden voor hun nieuwsbrief en ze zijn actief op Facebook.

Wil je weten wat Naaimachine's Hobby Dinie Kleine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Naaimachine's Hobby Dinie Kleine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Naaimachine's Hobby Dinie Kleine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Naaimachine's Hobby Dinie Kleine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Naaimachine's Hobby Dinie Kleine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Naaimachine’s Hobby Dinie Kleine

Bezoekers bekeken ook