MQ by MB ICT

MQ by MB ICT is een IT-consultancy gelegen aan IJsselland 32 in Nieuwleusen.

Meer informatie over MQ by MB ICT in Nieuwleusen

MQ by MB ICT is een consultancybedrijf gespecialiseerd in integratie, waarbij ze fungeren als de verbindende factor tussen applicaties en infrastructuur. Ze zijn onafhankelijk van de technologie of het platform en hebben expertise op het gebied van (IBM) MQ en B2B. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, zoals langlopende opdrachten voor ontwerp of migratie, wekelijkse consultancy of second opinion, tijdelijke inzet van ervaren personeel en korte opdrachten voor acuut probleem. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via e-mail of het LinkedIn-profiel van de oprichter bekijken. Het bedrijf is ingeschreven bij de KvK onder nummer 86238671.

Wil je weten wat MQ by MB ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MQ by MB ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MQ by MB ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MQ by MB ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar MQ by MB ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MQ by MB ICT

Bezoekers bekeken ook