Morrenhof-Jansen installatiebedrijven

Morrenhof-Jansen installatiebedrijven is een Installatiebedrijf gelegen aan De Vesting 34 in Dalfsen.

Meer informatie over Morrenhof-Jansen installatiebedrijven in Dalfsen

Morrenhof-Jansen is een installatiebedrijf dat zich bezighoudt met duurzame installaties en groene energie. Ze hebben hun eigen zonnepanelen, warmtepomp en led-verlichting. Het bedrijf heeft 375 medewerkers, 5 vestigingen en bedient 35.000 klanten. Morrenhof-Jansen is uitgeroepen tot "Installatiebedrijf van het jaar". Ze hebben ook Otterman Techniek overgenomen, een installatiebedrijf met vestigingen in Hardenberg en Enschede. De overname stelt hen in staat hun positie in de markt te versterken. Het bedrijf heeft onlangs een nieuwe vestiging in Vriezenveen geopend en is begonnen met de bouw van een verpleeghuis in Oosterdalfsen. Het directieteam van Morrenhof-Jansen wordt uitgebreid van 3 naar 5 directieleden.

Wil je weten wat Morrenhof-Jansen installatiebedrijven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Morrenhof-Jansen installatiebedrijven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Morrenhof-Jansen installatiebedrijven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Morrenhof-Jansen installatiebedrijven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Morrenhof-Jansen installatiebedrijven

Bezoekers bekeken ook