Mondzorg Dalfsen

Mondzorg Dalfsen is een Tandartspraktijk gelegen aan Welsummerweg 35 in Dalfsen.

Meer informatie over Mondzorg Dalfsen in Dalfsen

Bij Mondzorg Dalfsen zijn ze gespecialiseerd in tandheelkunde voor het hele gezin. Ze hebben onlangs het keurmerk van De Lieve Tandarts ontvangen, wat betekent dat de patiënt centraal staat en er tijd voor hen wordt genomen. Ze werken met doorverwijzingen in hun eigen praktijk, waardoor afspraken gecombineerd kunnen worden en er bijna altijd een specialist aanwezig is. Ook voor implantaten en orthodontie kunt u bij hen terecht. Ze vervaardigen alle tandtechnische werkzaamheden in hun eigen praktijk. Als u zich wilt inschrijven, kunt u het inschrijfformulier invullen en nemen ze zo snel mogelijk contact met u op. De facturen worden verzorgd door Infomedics en u kunt online inzicht krijgen in uw facturen en betalingen. Ze dragen het keurmerk van De Lieve Tandarts. Ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van alle leeftijden. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00, en op vrijdag van 8:00 tot 12:00. Ze zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:45. Bij spoed buiten werktijden kunt u bellen naar 0900-8602.

Wil je weten wat Mondzorg Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mondzorg Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mondzorg Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mondzorg Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Mondzorg Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mondzorg Dalfsen

Bezoekers bekeken ook