Mixed Hockeyclub Dalfsen - MHC Dalfsen

Mixed Hockeyclub Dalfsen - MHC Dalfsen is een Hockeyclub gelegen aan Gerner Es 7-A in Dalfsen.

Meer informatie over Mixed Hockeyclub Dalfsen - MHC Dalfsen in Dalfsen

Bij MHC Dalfsen kun je lid worden en deelnemen aan verschillende teams, zoals de jongste jeugd, junioren en senioren. Op de agenda van de club kun je zien welke activiteiten er gepland staan. Als je een bericht wilt sturen kun je dit doen via email of telefonisch contact opnemen. Het clubhuis van MHC Dalfsen is te vinden op Gerner Es 7a in Dalfsen. Het postadres is ook op hetzelfde adres. MHC Dalfsen is geregistreerd onder KvK-nummer 40060065. Het copyright van de club ligt bij MHC Dalfsen en er is een privacy verklaring van toepassing.

Wil je weten wat Mixed Hockeyclub Dalfsen - MHC Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mixed Hockeyclub Dalfsen - MHC Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mixed Hockeyclub Dalfsen - MHC Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockeyclub Dalfsen - MHC Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Mixed Hockeyclub Dalfsen - MHC Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mixed Hockeyclub Dalfsen – MHC Dalfsen

Bezoekers bekeken ook