Mitra drankenspeciaalzaak Patrick Koerhuis

Mitra drankenspeciaalzaak Patrick Koerhuis is een Slijterij gelegen aan Wilhelminastraat 19a in Dalfsen.

Meer informatie over Mitra drankenspeciaalzaak Patrick Koerhuis in Dalfsen

Mitra is een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland en biedt een breed assortiment aan dranken. Ze hebben onder andere speciaalbieren, wijnen, borrels, cognac en gedistilleerde dranken. Naast het aanbod van dranken biedt Mitra ook advies en kennis over de verschillende dranken. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen bij het kiezen van de juiste wijn bij een diner of het combineren van bier met een zoet dessert. Mitra heeft ook een cadeauservice waar ze geschenken op professionele wijze kunnen inpakken. Daarnaast organiseren ze jaarlijks vele proeverijen en kunnen ze advies geven over het organiseren van feesten en evenementen. Mitra heeft ook een webshop waar je terecht kunt voor het bestellen van dranken. Ze hebben regelmatig aanbiedingen en acties en bieden een klantenservice en loyaliteitsprogramma genaamd Mitra Members.

Wil je weten wat Mitra drankenspeciaalzaak Patrick Koerhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mitra drankenspeciaalzaak Patrick Koerhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mitra drankenspeciaalzaak Patrick Koerhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mitra drankenspeciaalzaak Patrick Koerhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Mitra drankenspeciaalzaak Patrick Koerhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mitra drankenspeciaalzaak Patrick Koerhuis

Bezoekers bekeken ook