Michiels Computerhulp

Michiels Computerhulp is een Computerwinkel gelegen aan Waterinkweg 25 in Lemelerveld.

Meer informatie over Michiels Computerhulp in Lemelerveld

Michiels Computerhulp biedt computerhulp aan zowel in de regio als op afstand via Teamviewer. Als je een probleem hebt met je computer, kun je contact met hen opnemen en zij zullen zo snel mogelijk reageren. Ze streven ernaar om binnen 2 werkdagen te antwoorden op klachten, maar als ze meer tijd nodig hebben, zullen ze laten weten wanneer je een antwoord kunt verwachten. Daarnaast bieden ze ook ondersteuning tijdens COVID-19 en is er een einde gekomen aan de ondersteuning van Windows 7. Naast computerhulp bieden ze ook computerreparatie aan.

Wil je weten wat Michiels Computerhulp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Michiels Computerhulp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Michiels Computerhulp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Michiels Computerhulp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Michiels Computerhulp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Michiels Computerhulp

Bezoekers bekeken ook