Meubelmakerij Vlaskamp

Meubelmakerij Vlaskamp is een Meubelmakerij gelegen aan Nieuwlandstraat 2 in Lemelerveld.

Meer informatie over Meubelmakerij Vlaskamp in Lemelerveld

Meubelmakerij Vlaskamp is gespecialiseerd in het maken van meubels op maat. Of het nu gaat om een modern, klassiek, industrieel of landelijk meubel, zij kunnen aan jouw wensen voldoen. Van ontwerp tot montage, zij maken functionele meubelstukken naar de wens van de klant. Ze werken met hout en andere toepasbare materialen en combineren moderne machines met echt handwerk. Ze zijn gevestigd in Lemelerveld, maar maken meubels op maat voor meerdere regio's in Overijssel. De mogelijkheden wat betreft materiaal zijn onbeperkt en ze denken graag mee in functionaliteit en uitstraling. Je kunt contact met hen opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Meubelmakerij Vlaskamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelmakerij Vlaskamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelmakerij Vlaskamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelmakerij Vlaskamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Meubelmakerij Vlaskamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelmakerij Vlaskamp

Bezoekers bekeken ook