Meeske Communicatie

Meeske Communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Van Kempenhof 14 in Dalfsen.

Meer informatie over Meeske Communicatie in Dalfsen

Inge Meeske is een ervaren communicatieprofessional die voornamelijk werkt voor de overheid, onderwijs en bedrijfsleven. Ze heeft de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt aan programma's en projecten in een politiek-bestuurlijke omgeving, waaronder het programma invoering Omgevingswet. Haar werkwijze is om alles eenvoudig te houden, zelfs als het ingewikkeld is. Ze begint altijd met de vraag waar het echt om draait en bouwt van daaruit verder, met behulp van methodieken zoals Factor-C voor omgevingsgericht werken. Sinds 2015 begeleidt ze ook teams bij het wendbaar en flexibel samenwerken in projecten, en heeft ze een opleiding tot scrum master gevolgd bij de ScrumCompany. Voor contactinformatie, zoals adres en telefoonnummer, kun je terecht op de website van Meeske Communicatie.

Wil je weten wat Meeske Communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meeske Communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meeske Communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meeske Communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Meeske Communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meeske Communicatie

Bezoekers bekeken ook