Massier Diervoeders

Massier Diervoeders is een Veevoerhandel gelegen aan Veldweg 15 in Dalfsen.

Meer informatie over Massier Diervoeders in Dalfsen

Massier is een winkel die alles biedt voor tuin, land en dier. Ze hebben een compleet assortiment voor onder andere honden, paarden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Daarnaast verkopen ze ook gereedschap, verf, elektra, potgrond, werkkleding, schoenen, afrastering en nog veel meer. Ze bieden professioneel advies en hebben regelmatig acties. Je kunt ze bereiken via WhatsApp en je kunt vrijblijvend advies krijgen in hun winkel. Ze zijn goed bereikbaar en staan bekend om hun maatwerk, kwaliteit en klantvriendelijkheid. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.15 uur en van 13.15 uur tot 18.00 uur. Op vrijdag is er koopavond tot 20.00 uur en op zaterdag zijn ze geopend van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Wil je weten wat Massier Diervoeders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Massier Diervoeders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Massier Diervoeders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Massier Diervoeders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Massier Diervoeders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Massier Diervoeders

Bezoekers bekeken ook