Maranathakerk

Maranathakerk is een Kerk gelegen aan Burgemeester van der Grondenstraat 73 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Maranathakerk in Nieuwleusen

In het nieuws van de Protestantse Kerk in Nieuwleusen zijn verschillende activiteiten aangekondigd. Zo wordt er op 10 november een escaperoom georganiseerd, waarvoor deelnemers zich kunnen aanmelden via een e-mailadres. Op 1 november is er een filmmiddag gepland. Daarnaast wordt er een VakantieBijbelFeest met het thema "De Bouwplaats - Timmerman" georganiseerd, waarbij kinderen kunnen zingen, knutselen en spelletjes doen. Op 15 oktober is er een actie voor schoenendozen, waarbij gevulde schoenendozen kunnen worden ingeleverd voor kinderen in andere landen. Verder worden vrijwilligers gezocht voor het startweekend in 2022 en wordt er een geweldige opbrengst gemeld van de kerstnachtdienst voor Dalfsen Geeft Warmte. Tot slot worden er verschillende documenten gedeeld met betrekking tot het Samen op Weg proces. Daarnaast is er een nieuwe predikant aangesteld in de Hervormde gemeente Nieuwleusen.

Wil je weten wat Maranathakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maranathakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maranathakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maranathakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Maranathakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maranathakerk

Bezoekers bekeken ook