Mandenmakerij W. Duteweerd

Mandenmakerij W. Duteweerd is een Meubelwinkel gelegen aan Brinkweg 3 in Dalfsen.

Meer informatie over Mandenmakerij W. Duteweerd in Dalfsen

Wim Duteweerd Manden en Rieten Meubelen is een bedrijf dat een ruime collectie mandwerk en rieten meubelen aanbiedt. Naast traditioneel vlechtwerk hebben ze ook originele Lloyd Loom Meubelen. Voor het onderhoud van rotan terrasmeubelen geven ze tips, zoals het jaarlijks aanbrengen van een nieuwe laklaag. Verder bieden ze een assortiment aan van rieten kinderstoeltjes, boodschappenmanden, broedkorven en diverse andere producten zoals koffers, poppenwagentjes en schommelstoelen. Ze verkopen ook vlechtmateriaal zoals pitriet en wilgenteen. Daarnaast geven ze vlechtdemonstraties op de Oud Hollandse Markt in Lemele en op Daggie Old Heino. Het bedrijf is lid van de vereniging van vlechters en de vlechtersvereniging. Meer informatie is te vinden op hun website www.wimduteweerd.nl.

Wil je weten wat Mandenmakerij W. Duteweerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mandenmakerij W. Duteweerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mandenmakerij W. Duteweerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mandenmakerij W. Duteweerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Mandenmakerij W. Duteweerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mandenmakerij W. Duteweerd

Bezoekers bekeken ook